Star Wars'un yeni simalarının önceki marifetlerine dair fikir sahibi olmak için 6 film

Geçtiğimiz hafta gösterime giren VII no'lu Star Wars filmiyle birlikte o uzak, çok uzak galaksiden yeni simalarla tanıştık. Güç Uyanıyor, Disney'in çılgınca pazarlama teknikleri ve J.J. Abrams'ın beklentiyi tepe noktasına ulaştıran zeki numaralarıyla gişede daha beyazperdede belirmeden rekorlara koşuyorum dedi. Bir efsaneyi yeni evi Disney'de yeniden canlandıran filmi ve devamında gelecek devam flmleri, yan hikayeleri anlatan tekil filmler falan derken bir süre Star Wars evreninde herhangi bir 'fanboy' kadar fazla takılacağız görünüşe göre.Hal böyleyken, Güç Uyanıyor vesilesiyle tanıştığımız yeni karakterleri canlandıran oyuncuların daha önceki filmlerine bir göz atmak, onlara dair ekstra malumat ve fikir sahibi olmak isterseniz şöyle bir izleme listesi çıkarmak mümkün:

Blue Season (2013)
Daisy Ridley'in Star Wars'a dahil olmadan önce rol aldığı sayılı film ve dizi var. Bunların çoğunluğu küçük roller, ama bu İngiliz yapımı kısa filmde başrolde genç kahraman.





Attack The Block (2011)
"Ben bir rakam değilim, ben özgür bir adamım!" diyerek Finn adı altında kahramanlık faaliyetleri göstermeye başlayan eski Stormtrooper John Boyega, bir 'direniş' çetesine nasıl liderlik ediyor görmek için ideal.



Hungry Hearts (2014)
Yeni filmin en havalı kostümüne konan Kylo Ren'in, yani Adam Driver'ın kariyerinin 'önceki bölümleri' için HBO'nun sevilen dizisi Girls'e göz atmak her daim mümkün. Ama belki Güç Uyanıyor'dan sonra Driver'ın ailevi mevzulardaki hal ve tavırlarına daha bir dikkat etmek isteyebilirsiniz. Hungry Hearts'ın bu konuda bir fikir verme ihtimali yüksek.



Inside Llewyn Davis (2013)
Yeni Filmin en rock yıldızı kılıklı yeni karakteri Poe Dameron'ı oynayan Oscar Isaac'i, Coen kardeşlerin 60'ların New York'undaki folk camiasında görmek hoş olacaktır.



About Time (2013)
Yeni kötü adamların hitabet yeteneği güçlü karakteri General Hux'ı oynayan Domhnall Gleeson'ın geçmişinde zamanda yolculuk ve aşk da var.



Ex Machina (2015)
Bir taşla iki kuş vurmak kontenjanından (tabii aradığınız kuşlar bunlar değil diyen bir Jedi zihin numarası yoksa etrafta) bir film. Oscar Isaac ve Domhnall Gleeson başrolde.




Yorumlar

Popüler Yayınlar