İstanbul konseri açıklanan Apocalyptica'nın kürkçü dükkanı da (tabii ki) Metallica

Evvel zaman içinde Fin diyarından klasik müzik eğitimi almış üç müzisyen Metallica şarkılarını çello ile çalarız, çok da güzel olur demişti. Dedikleri kadar vardı, vallahi güzel olmuştu. Köprünün altından sular aktı, seneler geçti, Apocalyptica'nın yakışıklı olduğu kadar yetenekli (ya da tam tersi) gençleri 9 albüm yaptı. Türkiye'ye de sık sık uğradıkları turnelere çıktı. Günler günlerin ardından bir günde iki haber geldi Apocalyptica saflarından. 

Biri konser haberi. 19 Eylül Perşembe akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde olacakmış ekip. %100 Metal'in katkılarıyla gerçekleşecek konserin biletleri satışa çıktı bile: https://www.passo.com.tr/tr/etkinlik/apocalyptica-plays-metallica-tour-zorlupsm-passo/6155329

Bilet tükenme hızı bakımından tuhaf bir sene geçiriyoruz bakalım bu konserinkiler nasıl tükenecek... 

Gelelim ikinci habere. Ki kendisi bir yeni albüm haberi.

10 sırt numaralı Apocalyptica stüdyo albümü "Plays Metallica Vol. 2" olacak. Döngüyü tamamlarcasına, başlangıç noktasından bir kez daha geçmek üzere 28 senelik bir aradan sonra tekrar Metallica şarkılarını yorumladıkları bir albümle çıkacaklar karşımıza. 7 Haziran'da piyasaya arz edilecek albümden gelen ilk şarkı da Robert Trujillo'nu da konuk olduğu bir "The Four Horsemen". 

Yorumlar

Popüler Yayınlar