[Albüm] Roadkill Ghost Choir - "In Tongues"


In Tongues bir ilk albüm. Girls'ün pek sevgili Father Son, Holy Ghost albümünü kaydeden, Dr. Dog, French Kick gibi isimlerle de stüdyo mesaisi yapmış Doug Boehm gözetiminde Florida ikametli beş genç müzisyen tarafından yazılmış, çalınmış ve söylenmiş şarkılardan oluşuyor.

Bir EP, Band Of Horses'la turne, Amerika'nın sayılı festivallerinde sahne alma gibi işlemleri sırasıyla yapmış bu beş adam. Önce şehir şehir çalabildiklerini göstermiş, sonra da albüm anlaşmasını yapmışlar. İnternet olmasa olmayacak ekiplerden değiller yani.
Yukarıda adı geçen gruplar Roadkill Ghost Choir'in müziğine dair az buçuk fikir vermiştir. Adlarının kenarına indie-rock etiketi yapıştırılmış şekilde denk gelebilirsiniz onlara internet aleminde, amma velakin müzikleri çok daha klasik Amerikan rock estetiklerine sahip. Folk ve country, rock ve roll, şehir ve kırsal, 60'lar ve 70'ler de işin içinde. Böyle uzun uzun sayınca karman çorman bir şeylerden bahsediyormuş gibi tınlıyor. Ama değil, gayet saf, temiz ve net tınlıyorlar.
Aklınızda bulunsun, kahve yanında sabah da iyi gidiyorlar. İnanmazsanız buyrun, denemesi bedava:


Yorumlar

Popüler Yayınlar