Paul Weller'dan yeni albüm geliyor, tam olarak 11 Mayıs'ta


Günün haberi Paul Weller'ı, mod'ların en afili abisini (modfather'ını da diyebiliriz pek tabii) sevenleri pek mutlu edecek. Zira 56 yaşındaki Weller, solo kariyerine bir kat daha çıkıyor, 11 Mayıs'ta Saturns Pattern adını uygun gördüğü albümü raflarda ve internet aleminde yerini alacak. Albümden kulağımıza çalınan ilk şarkı White Sky oldu, şöyle enerjik bir Weller eseri kendisi:





Albüm hakkında mail kutularına düşen bülten de şöyle efendim:

Sanırım bu albüm, yaptığım en iyi işlerden biri ve yapım sürecinde inanılmaz zevk aldım.”
Paul Weller

Tutkulu, daima kendini geliştiren ve etkileyici rock’n’roll… Paul Weller her zaman olduğu gibi yine bir şaheser ile karşımızda.
Paul Weller, 12. stüdyo albümü “Saturns Pattern”ı 11 Mayıs’ta Parlophone etiketi ile yayınlamaya hazırlanıyor.
2012 yılının bir numaralı albümü olan “Sonik Kicks”ten sonra Paul; yine sınırları zorlayan, yenilikleri takip eden bu güç gösterisi tadındaki yeni albümü ile hayranlarını memnun edeceğe benziyor.
Surrey’de bulunan de facto HQ, Barn Stüdyo’da kayıtları yapılan albümün prodüktörlüğünü ise Jan “Stan” Kybert ve Paul Weller üstlendi.

Abüm kayıtlarında Paul Weller’a, yıllardır turnelerinde yer alan Steve Cradock, Andy Crofts, Ben Gordelier ve Steve Pilgrim gibi isimler eşlik etti... Bu isimlere ek olarak The Strypes grubundan Josh McClorey gibi süpriz isimler de kayıtlarda Paul ile beraber çalıştı. Paul ayrıca favorisi olan yeni müzik grubu Syd Arthur’dan isimleri de, kayıt aşamasında albüme dahil etti.

“Saturns Pattern” Şarkı Listesi:
White Sky
Saturns Pattern
Going My Way
Long Time
Pick It Up
I’m Where I Should Be
Phoenix
In The Car…
These City Streets

Yorumlar

Popüler Yayınlar