Kontra Plak'ta Record Store Day 'şenliği'


Biliyorsunuz plaklar geri döndü. Öyle böyle de değil, son yirmi yılın en iyi satış rakamlarına erişerek döndüler hem de. Bu üzerindeki ölü toprağını silkme operasyonunda plaklara en büyük yardımı Record Store Day etkinliği yaptı. Bağımsız, zincir kültür marketlerine nanik yapan müzik dükkanları plak satmaya, plak kültürünü özendirmeye devam etti ve sonunda başardı. Öyle ki bu kez de majör aktörlerin ağzı sulandı fena halde. Büyük şirketler parsellemeye can atar hale geldi çiçeği burnunda plak alan kitleyi.

Neyse, sisteme sitemimizi ettiğimize göre bu sene 18 Nisan'da 'kutlanacak' Record Store Day için İstanbul'da Kontra Plak'ta vuku bulacak aktiviteyi haber verelim. Tabii duymayan kaldıysa. Bakınız etkinlik detayları şöyle:

"Açıldığımız ilk günden bu yana ekstra önem vermeye çalıştığımız bu özel gün için yine sağlam bir programla karşınızdayız. Bu yıl ki program Babylon'un içerik ve Soul Engineers'ın teknik desteğiyle siz plakseverlerle buluşuyor olacak. 18 nisan cumartesi günü saat 14'te başlayacak olan etkinliklerde sırasıyla Ağaçkakan, Ozbi, Nilipek., Ceylan Ertem Official, Kim Ki O, The Away Days, Baris K, Ece Özel ve fasitdaire performanslarıyla KONTRA Record Store'a renk katacaklar. Hem destekçilerimize hem de bu davetimizi kabul eden müzisyen dostlarımıza içten teşekkürler..."

18 Nisan Cumartesi / Record Store Day

14:00 ağaçkakan
14:45 ozbi (Babylon Pop Up)
15:30 nilipek (Babylon Pop Up)
16:15 ceylan ertem
17:00 kim ki o
17:45 the away days (Babylon Pop Up)
18:30 barış k (dj set)
19:45 ece özel (dj set)
21:00 fasitdaire (dj set)

Yorumlar

Unknown dedi ki…
Ordayiz yarin. Elinize saglik cok saglam bir program olmus gercekten

Popüler Yayınlar