Madonna, Metallica, Pearl Jam... Müzik dünyasının sevdiğimiz isimlerinden deprem yardımı duyuruları arka arkaya geldi


Madonna, 14 Şubat teması üzerinden hareket edip, sevgiyi, aşkı bu kadar konuştuğumuz bir günde Türkiye ve Suriye için sevgi ve iyileştirici enerjilerinizi eksik etmeyin minvalinde bir paylaşım yaptı. Yaşadığımız korkunç felaketten çeşitli fotoğraflar kullandığı Instagram paylaşımında Ahbap'a bağış yapın demeyi de ihmal etmedi. 

    


Madonna'dan hemen bir saat sonra Metallica'nın sosyal medya hesaplarından da bir paylaşım geldi. Grubun All Within My Hands adlı vakfı bir bağışta bulunacağını açıkladı. Vakfın 'partner organizasyonlar' olarak tanımladığı World Central Kitchen ile Direct Relief'in sahada olduklarını, Metallica'nın da AWMH aracılığıyla bu iki organizasyona toplam 250 bin dolar bağış yaptığını duyurdular.


Seattle'ın dört atlısından Pearl Jam, kurdukları Vitalogy Vakfı üzerinden faaliyetler düzenliyor. Türkiye'deki depremzedelere yardım amacıyla da 1996 İstanbul konserlerinin afişinin XL ebatlarda imzalı bir replikasını ödül olarak verdikleri kampanyayı duyurdular. Bağış yaparak bu afişi kazanma şansı sundukları kampayanın detayları için: https://vitalogy.rallyup.com/turkey1996/Campaign/Details



Eurythmics yadigarımız 'Sweet Dreams' deyişine gönül verdiğimiz Annie Lennox bizzat böyle bir video çekerek yardım istedi sevenlerinden:


Yorumlar

Işıl Ateş dedi ki…
Merhaba Egemen bey
Sayfanızda yer verdiğiniz link sayesinde Vitalogy Vakfına destek de bulundum.
İçinde bulunduğumuz sıkıntılı dönemde bu yardım haberleri hepimizi bir arada tutmaya vesile olan güçlü kavramlardan müziğin onarıcı gücüne örnek teşkil etti bizi de haberdar ettiğiniz için teşekkürler
saygılar

Popüler Yayınlar